Vorige
1 van 3
Volgende

U geniet van de mooiste reizen, wij doen de rest

Prachtig hè... Wanneer de reis het doel is en u aangenaam in fijn gezelschap de wereld ontdekt. Wanneer de vrijheid aan u is, om te gaan en staan waar u maar wilt. U neemt immers uw luxe 'hotelkamer' overal mee naar toe.

Concorde Campers Nederland

Wij laten u graag reizen in maximale comfort en luxe. Met een exclusieve camper waar u - los van het prachtige design - geen omkijken naar heeft. Zo kunt u zorgeloos genieten van onvergetelijke reiservaringen. Dat is waar Concorde Campers Nederland voor staat.

Concorde

Wij zijn exclusief importeur en dealer van de Duitse fabrikant Concorde omdat dit merk perfect past bij wat wij u willen brengen. Wij bieden u designcampers van het hoogste kwaliteitsniveau.

Bovendien is het innovatieve Concorde heer en meester op het gebied van praktische slimmigheidjes die het reizen voor u nóg comfortabeler maken.

Complete ontzorging

U bent verzekerd van:

  • Eerlijk en gedegen advies in onze ruime showroom in Oss
  • Professioneel onderhoud van uw voertuig door ons vakbekwame team van ervaren specialisten
  • Niet alleen motorisch/technisch, maar ook van het opbouwgedeelte (bijvoorbeeld update van navigatiesysteem of schotelsoftware)
  • Onderhoud in onze eigen, goed geoutilleerde werkplaats
  • Desgewenst klantspecifieke aanpassingen aan uw camper
  • Wij zijn een familiebedrijf met een toegankelijke bedrijfscultuur. We houden niet van halve maatregelen. Bij Concorde Campers Nederland doen we iets goed, of we doen het niet.

Wij wensen u prachtige reiservaringen!

Mark Hiemstra, algemeen directeur

Meer over Concorde Campers Nederland